1 min. čitanja

Traži se novi šef ili šefica Turističke zajednice Grada Korčule

Traži se novi šef ili šefica Turističke zajednice Grada Korčule
Foto: Pixabay/Ilustracija

KORČULA – Grad Korčula raspisao je natječaj za novog direktora ili direktoricu Turističke zajednice na mandat od četiri godine.

Turistička zajednica grada u potrazi je za novim šefom ili šeficom koji će iduće četiri godine kreairati sadržaj kojim će nastojati poboljšati turističku ponudu grada, ali i u njega privući nove turiste. Posao je to koji, s obzirom da je otok Korčula već nekoliko godina unatrag poželjna destinacija za odmor brojnim domaćim, ali i stranim gostima, a proglašena je i jednim od 5 najljepših otoka na svijetu, neće biti previše izazovan.

No osoba koja se javi na natječaj za čelno mjesto u gradskoj turističkoj zajednici mora ispunjavati tražene uvjete. Uz završen fakultet, znanje stranog jezika i rada na računalu, kandidati bi trebali imati najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme ili jednu godinu radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu.

Uz navedene uvjete, kandidat je dužan priložiti svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Grada Korčule, izrađen na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica.

Javni natječaj otvoren je do 11. lipnja, a detaljne informacije o natječaju nalaze se na ovoj POVEZNICI.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.