2 min. čitanja

Splitski gradonačelnik ugostio kapetana britanskog razarača HMS Defender

Splitski gradonačelnik ugostio kapetana britanskog razarača HMS Defender
Foto: Britanska kraljevska mornarica / Grad Split

SPLIT - Razarač HMS Defender britanske Kraljevske ratne mornarice uplovio je ove nedjelje u splitski akvatorij, u posjet Hrvatskoj ratnoj mornarici i gradu Splitu.

U sklopu aktivnosti bilateralne vojne suradnje s Ratnom mornaricom Velike Britanije i Sjeverne Irske brod će u splitskoj gradskoj luci boraviti do četvrtka, 3. studenog.

Foto: Grad Split

Tom je prigodom gradonačelnik Splita Ivica Puljak u zgradi Gradske uprave ugostio zapovjednika, kapetana fregate Georgea Stortona i njegove časnike, poželjevši njima i cijeloj posadi, koja broji 234 člana, dobrodošlicu u Split.

Splitski je gradonačelnik gostima predstavio svoj grad, zahvalio im za obavljanju odgovorne i važne zadaće te poželio ugodne trenutke i zasluženi predah u našem gradu.

Foto: Grad Split

Uz zapovjednika Stortona i njegove časnike te časnike HRM-a, prijemu je nazočio i veleposlanik Velike Britanije i Sjeverne Irske u HrvatskojNj. E. Simon Thomas.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Britanski razarač HMS Defender u posjetu HRM-u i gradu Splitu
Razarač HMS Defender (D36) britanske Kraljevske ratne mornarice uplovio je u nedjelju 30. listopada 2022., u splitski akvatorij u posjet Hrvatskoj ratnoj mornarici i gradu Splitu. U sklopu aktivnosti bilateralne vojne suradnje s Ratnom mornaricom Velike Britanije i Sjeverne Irske brod će u s…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.