2 min. čitanja

Splitski jedriličarski klub provodi program jedriličarskog modelarstva za mlade

Splitski jedriličarski klub provodi program jedriličarskog modelarstva za mlade
Foto: JK Zenta

SPLIT - I ove godine Jedriličarski klub Zenta iz Splita provodi svoj cjelogodišnji program jedriličarskog modelarstva za djecu i mlade. Svake subote od 10-12h krećemo iz naše modelarnice te se družimo s DF65 monoklasom uz sunce i more!

- Ukoliko pogledate rezultate naših mentora i uspjehe našeg kluba, pomislite kako treniramo najviše za svjetske i europske prvake, međutim JK Zenta već gotovo desetljeće neprekidno provodi izvrstan program prilagođen djeci i mladima unutar tehničke kulture jedriličarskog modelarstva. Dakako, svi moramo krenuti od negdje, zar ne?

Cijela ekipa koja prođe naš program odlično se zabavlja te nastavlja trenirati i dalje stičući brojne vještine, ali i doživotna prijateljstva. Regate se provode na nacionalnoj i međunarodnoj razini - poručuju iz JK Zenta.

Foto: JK Zenta

- Javite nam se i prijavite se, slobodno dođite na besplatan probni trening, vrijeme je da se dosadne rutine za mobitelima i malim ekranima zamijene nečim mnogo zabavnijim i korisnijim. Nije važno predznanje ili samo poznavanje jedrenja, naši instruktori su tu da pomognu koliko god treba, bitno je samo potruditi se i doći sa željom za usvajanjem novih interesantnih vještina unutar jedriličarskog modelarstva - kažu iz JK Zenta.

Djeca i mladi dobrodošli! - Okruženje zabave i učenja

Rad na timskom duhu i individualnom napretkuUnutar jedriličarskog modelarstva DF65 je najpopularnija početnička monoklasa u svijetu, stoga ugrabite svoje mjesto prije nego vrijeme istekne. Upravo krajem ovog mjeseca u Hrvatskoj će se održavati najprestižnije natjecanje unutar IOM klase s jednometarskim radio upravljanim jurilicama gdje će upravo naša dva mentora braniti titule svjetskih prvaka i viceprvaka, a svoje prve korake i oni su napravili u akvatoriju lučice Zenta te u staroj modelarnici gdje danas ponosno gledaju mlade generacije koje tek otkrivaju čari dinamičnog svijeta radio upravljanih jedrilica.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.