Splitska plivačica Dina Levačić otplivala za još jednu humanitarnu misiju

SPLIT – Dina Levačić jutros je krenula u još jednu plivačku avanturu. Baš kao i prijašnjih godina, i danas je plivala u sklopu prolave svetog Duje.

Jutros u 9.30 sati krenula je u savladavanje dionice duge 9 kilometara, od Stobreča do Splita, a ove godine pliva za mace. Naime, cilj joj je sakupiti sredstva za sterilizaciju maca lutalica i njihovo liječenje.

Na završnim kilometrima dobila je i pojačanje. Priključili su joj se članovi triatlon kluba “Split” i kluba daljinskog plivanja “Split”.

– U društvu dupina iz Klub daljinskog plivanja Split i Triatlon Klub Split uspješno je isplivana dionica od Stobreča do splitske rive za sve mace lutalice u skrbi Udruga Sehaliah. Uvijek je poseban osjećaj taknuti splitsku rivu, pogotovo u dobrom društvu. Hvala svima koji su bili dio ovogodišnjeg humanitarnog plivanja i vidimo se i dogodine u još većem broju – poručila je Dina i zamolila sve koji mogu pomoći da još uvijek mogu donirati za potrebe kastracije i sterilizacije mačaka.

Uplatiti možete na račun Udruge:

IBAN: HR2723400091110524225

primatelj: udruga Sehaliah

opis plaćanja: donacija za kastraciju mačaka

poziv na broj: datum plaćanja

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Dina Levačić pokušala preplivati Sjeverni kanal, ali nije išlo: “Odustala sam nakon 11 sati plivanja, u interesu zdravlja”