2 min. čitanja

Solana Pag održava "Misec paške soli"

Solana Pag održava "Misec paške soli"
Foto: Solana Pag

PAG - Ovaj rujan svi putevi vode na otok Pag. Pitate se zašto? Odgovor je jednostavan – očekuju vas brojna događanja i prezentacije autohtonih paških proizvoda, a njih vrijedi vidjeti i kušati. Posebno veseli i činjenica da je ulaz na sva događanja besplatan!

„MISEC PAŠKE SOLI“ manifestacija je koju organizira Solana Pag u suradnji s TZ Grada Paga i odvija se svaki petak ovog mjeseca, počevši od 8. rujna.

Riječ je o 4 tematska petka u mjesecu rujnu, svaki sa svojim zanimljivostima, a svima su zajednička „Jutra u poljima soli“Solane Pag, uz edukacijske priče, branje soli i mogućnost kupovine svih proizvoda solane po akcijskim cijenama. Stalnu izložbu solarstva u prvom magazinu na staroj rivi, možete pogledati tijekom cijelog dana, gdje ćete saznati sve o ovomzačinu bez kojeg niti jedno jelo ne bi bilo ukusno.

U popodnevnim terminima, ovisno o tematici, očekuju vas igraonice i likovne radionice, prezentacije, foto izložba, prodajna izložba autohtonih proizvoda Paga, ćakulaonica i naravno za kraj klapska pisma s kojom će se zatvoriti ova lijepa paška manifestacija.

Detaljan program događanja možete pogledati u nastavku, a vjerujemo kako će svatko od domaćih ljudi pronaći nešto za sebe te i svoje goste upoznati s ovim zanimljivim aktivnostima petkom, tijekom mjeseca rujna.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.