1 min. čitanja

Smijenjen šef ZTC-a

Smijenjen šef ZTC-a
Foto: ZTC

Zdravko Klanac više nije šef Zrakoplovno-tehničkog centra (ZTC). Prije dva tjedna otkriveno je da je ruska delegacija bila u ZTC-u unatoč sankcijama.

Sastanak Rusa s predstavnicima ZTC-a trajao je više od sat vremena te je dogovoreno da ruska kompanija u Veliku Goricu pošalje ponudu za prodaju dijelova koji su potrebni ZTC-u.

Sve doznala i SOA


Iz ZTC-a tvrde da su Rusima rekli da nikakva trgovina nije moguća dok su na snazi sankcije, no Jutarnji list tvrdi da su na sastanku detaljno razgovarali o tome kako zaobići sankcije te kako bi ZTC dijelove iz Rusije mogao nabaviti preko Republike Srpske.

Sve je navodno doznala SOA, a zatim i VOA, pa su daljnji razgovori prekinuti.

- Sjednica Upravnog vijeća Centra za restrukturiranje i prodaju održana je danas. Na sjednici je donesena Odluka o prijedlogu za opoziv i imenovanje člana Uprave – direktora društva ZTC-a. Odlukom je CERP zadužen da Nadzornom odboru ZTC-a predloži opoziv Zdravka Klanca, te imenovanje novog direktora Društva Ivice Vidovića - rekli su iz CERP-a, piše Telegram, prenosi N1.

I.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon debakla s kanaderima, ZTC isplatio nagrade zaposlenicima
Uprava Zrakoplovno-tehničkog centra (ZTC) nedavno je isplatila novčane nagrade dijelu svojih radnika za uspješno odrađen posao remonta i održavanja protupožarnih aviona. Prema informacijama Jutarnjeg lista objavljenima u utorak nagrade su isplaćene dvadesetak zaposlenih, među kojima su mehaničari,…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.