2 min. čitanja

Skromni student iz Lumbarde na Korčuli pomeo pet lovaca u Potjeri i osvojio 30 tisuća eura!

Skromni student iz Lumbarde na Korčuli pomeo pet lovaca u Potjeri i osvojio 30 tisuća eura!
Foto: Boris Kačan / Screenshot

U posljednjem izdanju Superpotjere koji je emitiran na HRT-u u nedjelju, 30. travnja, nastupilo je četvero natjecatelja, ali je samo njih dvoje u duelu s lovcima odnijelo pobjedu. Darinka Pisac iz Solina igrajući protiv troje lovaca  osvojila je iznos od 5000 eura, a Josip Rončević iz Lumbarde na Koručuli odlučio se na borbu protiv supertima i odličnom igrom natjecanje napustio s 30.000 eura.

Darinka Pisac iz Solina, trenutno je nezaposlena, a osvojeni novčani dobitak dala bi suprugu na čuvanje. Tri godine radila je kao dostavljač preko jedne digitalne platforme.

U susretu s lovcima u brzopoteznoj igri znanja odlučila se za igru s troje lovaca - Mladenom, Deanom i Moranom. Iskazali su ponudu u iznosu od 5000 eura, a na svom satu zatražili 40 sekundi. Darinka je pobjedila troje lovaca, ostalo joj je sedam sekundi prednosti i osvojila je iznos od 5000 eura.

Darinka Pisac iz Solina - Foto: HRT / Screenshot

Nadigrao super tim lovaca i ostalo mu još devet sekundi prednosti!

Josip Rončević iz Lumbarde s otoka Korčule bio je četvrti natjecatelj i ujedno posljednji u emisiji. Student je prve godine FER-a.

U prvom krugu osvojio je maksimalan iznos od 2500 eura odgovorivši točno na svih pet pitanja.

Foto: HRT / Screenshot

U brzopoteznoj igri Josipov izbor bio je borba protiv cijelog supertima koji su mu ponudili 30.000 eura i zatražili 56 sekundi na svom satu.

Josip je s devet sekundi prednosti nadigrao supertim lovaca i osvojio 30.000 eura!

- Priznajte samo jednu stvar, nećete moći nikome ispričati kakav je osjećaj biti u ovih 60 sekundi dok to sam ne proba! - kazao mu je nakon pobjede voditelj emisije Joško Lokas.

Josip Rončević iz Lumbarde, pobjednik je Superpotjere! - Foto: HRT / Screenshot

- Ovo je sve tako brzo prošlo, iskreno lovci su imali puno teži set po mom mišljenju, ja sam imao par "kikseva" na početku baš glupih, ali sreća i nešto znanja, još uvijek malo sam pod dojmom - rekao je skromni Josip.

- U ovom vrtuljku emocija koje prolazimo i mi i natjecatelji u minuti, mislim da se on bolje snašao definitivno i apsolutno čestitke njemu, a ja idem upaliti svoju motorku i riješiti neke stvari s Moranom - rekao je Krešo, jedan od lovaca.

Iskrene čestitke sjajnom Josipu!

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.