2 min. čitanja

"Sigurna turistička destinacija": strani policijski službenici na otoku Braču

"Sigurna turistička destinacija": strani policijski službenici na otoku Braču
Foto: PU splitsko-dalmatinska

U sklopu projekta "Sigurna turistička destinacija" na otoku Braču bili su policijski službenici iz Poljske, Slovačke, Francuske, Njemačke i Italije.

U okviru projekta "Sigurna turistička destinacija" strani policijski službenici iz Poljske, Slovačke, Francuske, Njemačke i Italije, uz pratnju policijskog službenika Ureda načelnika te policijskih službenika Policijske postaje Brač jučer su boravili na otoku Braču. Domaćin im je bio načelnik Policijske postaje Brač Žarko Smajić.

Strani policijski službenici obišli su Grad Supetar, gdje su se susreli i s gradonačelnicom Grada Supetra Ivanom Marković koja im je poželjela dobrodošlicu, u općini Postira susreli su se s načelnikom Sinišom Marovićem. Čelnici lokalnih zajednica podržali su ovaj jedinstveni projekt Ministarstva unutarnjih poslova koji omogućuje stranim policijskim službenicima da tijekom turističke sezone borave i rade na na području Hrvatske

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Strani policijski službenici tijekom boravka razgovarali su sa stranim turistima o različitim temama, a to je bila prilika i za fotografiranje. Vjerujemo da će fotografija s policajcima biti još jedna lijepa uspomena na boravak u Hrvatskoj. Strani gosti u razgovoru su istakli kako im je drago zajedno vidjeti policajce iz nekoliko zemalja kako zajednički skrbe o sigurnosti turista i građana u Hrvatskoj.

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Za vrijeme angažmana na javnim mjestima, bili su dostupni stranim turistima, u cilju informiranja i savjetovanja kako bi njihov boravak u Hrvatskoj bio još ugodniji i ljepši. Hrvatska je sigurna turistička destinacija i kao takva je prepoznata u svijetu, a to su strani turisti još jednom istakli u razgovoru s policajcima.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.