Šibenski vatrogasci u ponedjeljak imali čak 6 intervencija!

ŠIBENIK - Vatrogasci su u ponedjeljak imali pune ruke posla nakon bakljade Funcuta. Naime, šibenska navijačka skupina, Funcuti, spektakularnom je bakljadom proslavila 40. rođendan.

U 20:33 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Jamnjak. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Gorjela je trava i nisko raslinje površine 400 m². Požar je ugašen u 21:00.

U 20:33 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Martinskoj. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik i JVP Vodice s dva vozila i šest vatrogasaca. Gorjela je trava na površini od 10 m² a požar je ugašen u 21:21.

U 20:39 zaprimljena je dojava o požaru osobnog vozila na parkingu Draga u Šibeniku. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Požar je ugašen u 21:08.

U 21:00 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora na Šubićevcu. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik s dva vozila i šest vatrogasaca. Gorjela je trava, nisko raslinje i borova šuma ns površini 2500 m². Požar je ugašen u 22:16.

U 21:02 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u Dubokoj. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik, DVD Zablaće i DVD Šibenik s tri vozla i osam vatrogasaca. Gorjela je trava, nisko raslinje i borova šuma na površini od 4000 m². Požar je ugašen u 22:15.

U 22:59 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u uvali Duboka. Na intervenciju je izišla JVP Šibenik i DIP Šibenik s tri vozila i sedam vatrogasaca. gorjela je trava, nisko raslinje i borova šuma na površini od 2000 m². Požar je ugašen 11.04.2023. u 00:15.

No, šibenski su vatrogasci već i jutros imali novu intervenciju. U 07:05 zaprimljena je dojava o požaru otvorenog prostora u gradskom predjelu Šubićevac u gradu Šibeniku. Na intervenciju izišla JVP Šibenik s jednim vozilom i tri vatrogasca. Intervencija je završena u 07:32.

Funcuti obećali: "Podmirit ćemo štetu"

Vodstvo šibenske navijačke skupine već je unaprijed bilo svjesno da njihovo ilegalno korištenje pirotehnike neće proći bez posljedica:

- U slučaju bilo kakve moguće nastale materijalne štete, svi oštećeni mogu nas kontaktirati porukom na službenu stranicu. Sva možebitna šteta bit će podmirena - napisali su Funcuti na svojoj službenoj Facebook stranici.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

LICEMJERJE MUP-a Za akciju Mir i dobro vrijede rigorozne kazne, a za divljanje po Splitu u listopadu, ne? | | Morski HR
Na online konferenciji za medije službeno je započela akcija Ministarstva unutarnjih poslova pod nazivom “Mir i dobro”. Akcija se provodi 27. godinu zaredom, s ciljem smanjenja broja