1 min. čitanja

Šibenik će obilježiti 30. godišnjicu smrti velikog Dražena Petrovića

Šibenik će obilježiti 30. godišnjicu smrti velikog Dražena Petrovića
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK - U Šibeniku će u srijedu, 07. lipnja 2023. g. biti obilježena tužna 30. godišnjica tragičnog stradanja Dražena Petrovića. Prigodnim programom uz polaganje cvijeća i paljenje svijeća kod Draženovog spomenika na Baldekinu s početkom u 10,30 sati košarkaškog Mozarta prisjetit će se brojni Šibenčani te izaslanstva Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, sportskih klubova i udruga.

U sportskoj dvorani na Baldekinu, u sklopu manifestacije  „30 godina bez Dražena“, istog dana započet će košarkaški turnir U-20 reprezentacija na kojem sudjeluju Kanada, Crna Gora, Češka i Hrvatska.  Manifestacija „30 godina bez Dražena“ održava se u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza, OKK Dražen Petrović i Grada Šibenika.

Na tvrđavi Barone u subotu, 10. lipnja 2023.g. u organizaciji Kulturne Udruge ‘Šibenska kartulina‘, a u suradnji s Gradom Šibenikom, Turističkom zajednicom grada Šibenika i JU Tvrđava kulture,  bit će prikazan film „Naš Mali“, autorice Ivane Guberine. Projekcija filma započinje u 20,30 sati.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.