1 min. čitanja

S dna zadarskih Jazina izvadili smeće i bicikle

S dna zadarskih Jazina izvadili smeće i bicikle
Foto: RK Sv. Roko

ZADAR - U sklopu ekološke akcije "Daj ruku za čiste Jazine", s dna uvale u zadarskom centru grada izvađeno je štošta, a organizatori su zadovoljni odazivom. Ipak, nitko ne može biti zadovoljan onim što je pronađeno na dnu mora, iz čega se da vidjeti koliko ljudi mogu biti neodgovorni, pa čak i obijesni.  

- Veseli nas što smo još jedanput sudjelovali na ekološkoj akciji čišćenja podmorja u dragom nam Gradu Zadru u popularnim Jazinama. Ovo je ujedno bila i naša trinaesta ovogodišnja akcija čišćenja te smo izuzetno sretni biti dijelom ove višegodišnje tradicije.

A dok je jedan dio članova Kluba vadio bicikle i otpad ispod gradskog Mosta, dio članova Kluba uputio se u Mostar gdje su nas ponosno predstavljali i sudjelovali na Eko-akciji Jezero ‘22. - poručili su iz Ronilačkog kluba Sveti Roko.

♻️ Eko-akcija Daj ruku za čiste Jazine ♻️ Veseli nas što smo još jedanput sudjelovali na ekološkoj akciji čišćenja...

Posted by RK Sv. Roko on Tuesday, September 20, 2022

Ovaj hvale vrijedan projekt podržan je u organizaciji Zajednice tehničke kulture Zadarske županije, Ronilačkog kluba Sveti Roko iz Bibinja, Županijske lučke uprave Zadar, Gradskog društva Crvenog križa Zadar, Čistoće d.o.o. Zadar, Međunarodnog centra za podvodnu arheologiju u Zadru i Pomorske škole Zadar.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.