1 min. čitanja

Lošinjski Rotary klub slavi 20 godina uspješnog djelovanja

Lošinjski Rotary klub slavi 20 godina uspješnog djelovanja
Foto: pixabay

MALI LOŠINJ - Rotary klub Lošinj kroz svojih 20 godina djelovanja ostvario je brojne humanitarne akcije, ali i organizirao javne tribine - primjerice o Apoksiomenu te o rezervatu za dupine.

Lošinjski Rotary klub jedna je od dugovječnijih udruga na području cresko-lošinjskog arhipelaga. Utemeljen je 2003. godine i do danas njegovi članovi nastoje slijediti najbolje rotarijanske tradicije. Osim humanitarnih akcija, organiziraju stručna predavanja te se redovno sastaju.

Klub od osnutka ima socijalni program za djecu s posebnim potrebama, djecu dječjih vrtića na cresko-lošinjskom otočju te program za siromašnu djecu cresko-lošinjskog arhipelaga.

Organizatori su javne tribine na temu "Lošinjski Apoksiomen" koja je javnost potakla na razmišljanje o važnosti ovog antičkog spomenika za lokalni turizam. Organizirali su također javnu tribinu o rezervatu za dupine kako bi građanima Lošinja ukazali na navedenu problematiku.

Više o dva desetljeća djelovanja lošinjskog Rotary kluba pročitajte OVDjE.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Na riječkom lukobranu postavljena Riječka Rotary špina | | Morski HR
Na samom početku riječkog terminala postavljena je nova javna špina. Riječka rotary špina ima šest slavina, podno svake se nalazi i posudica za vodu za kućne ljubimce, a njezin izgled
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.