1 min. čitanja

Ronioci očistili podmorje marine u Skradinu, pa zaključili da je jedna od najčišćih na Jadranu

Ronioci očistili podmorje marine u Skradinu, pa zaključili da je jedna od najčišćih na Jadranu
Foto: Press

SKRADIN – Zajedničkim snagama ronioca iz ronilačkog kluba „Roniti se mora“ i djelatnika marine u Skradinu, jučer je na toj lokaciji provedena akcija čišćenja podmorja.

Zahvaljujući vrijednim roniocima i djelatnicima marine, kao i odličnoj suradnji institucija na području Skradina, uspješno je očišćen veliki dio podmorja na području skradinske marine.

– Danas smo se, usprkos tmurnom jutru, zaputili u Skradin na još jednu u nizu eko akciju čišćenja podmorja. Dogovorili smo da čišćenje kreće od pristaništa kraj marine te dalje prema njenom najplićem dijelu. Očekivali smo da će tu biti standardnog otpada koji nalazimo u marinama kao što su limenke, boce, ručnici i plastična ambalaža, ali prevarili smo se. U 45 minuta ronjenja smo, na našu sreću, izvadili tek nekolicinu otpuhanih ručnika, dvije barske stolice i jedan stari brodski konop. Od svih mjesta, luka, lučica i marina koje smo do sada čistili, ova je marina najodržavanija i najčišćau kojoj smo ronili – rekao je Kristijan Grčić, predsjednik ronilačkog kluba Roniti se mora.

Foto: Press

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.