2 min. čitanja

Riječki Pomorski fakultet pobjednik 3. Studentske Fiumanke

Riječki Pomorski fakultet pobjednik 3. Studentske Fiumanke
Foto: Press

RIJEKA - Nakon tri dana jedrenja Pomorski fakultet pobjednik je 3. Studentske Fiumanke.  U ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 16 timova koje su činili studenti i djelatnici Sveučilišta u Rijeci. 

Tijekom dvodnevnih kvalifkacija održano je 6 regata, a 6 najuspješnijih posada jedrilo je danas u finalnim jedrenjima. Finalisti su odjedrili 3 regate nakon kojih je najupješnija bila posada Pomorskog fakulteta. Drugoplasirana je posada Zdravstvenih studija dok je prošlogodišnji pobjednik Fakultet dentalne medicine ovoga puta završio na trećem mjestu. Četvrto mjesto zauzela je posada Sveučilišta u Rijeci, peti je Fakultet za fiziku, a na šetoj poziciji je Učiteljski fakultet.

Prijelazni pokal pobjednicima kao i pehare najuspješnijim posadama u ime Sveučilišta u Rijeci uručila je prorektorica za digitalizaciju i razvoj Sveučilišta u Rijeci prof.dr.sc. Senka Mačešić.

- Čestitamo svim posadama na izvrsnim rezultatima i zahvaljujemo na sudjelovanju u ovom zanimljivom natjecanju. Ova regata ne samo da promiče sport i zdrav natjecateljski duh, već i jača veze među studentima različitih fakulteta kao i fakulteta i zajednice.

Zahvaljujemo Sveučilištu u Rijeci i svim sudionicima koji su pridonijeli uspjehu ovog događaja. Radujemo se budućim natjecanjima i novim prilikama za zajedničko druženje na moru! - poručuju organizatori.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.