1 min. čitanja

Ričard odlučio ići motorinom od Dubrovnika do Zadra, pa za Zagreb: "Animirat ću glasače samo isprid dućana"

Ričard odlučio ići motorinom od Dubrovnika do Zadra, pa za Zagreb: "Animirat ću glasače samo isprid dućana"
Foto: Pokora, Zlato Od Zadra

ZADAR - Enio Meštrović koji je sa svojom nezavisnom listom Ričard krenuo u izbornu utrku za Sabor u devetoj i desetoj izbornoj jedinici, najavio je i kako će raditi kampanju.

- Iz prve ruke govorin Vam ovo jer živim s njim 54 godine i znan što misli. On je odlučija ići sa svojin motorinon od Dubrovnika do Zadra pa onda za Zagreb. Ide staron ceston i kaže da će animirati glasače samo isprid dućana di se ljudi inače nalaze.Njemu se ne da objasniti...ništa. Ne želin s tim imati ikakve veze...nek radi što oće, smenon više neće. Dosta me je zdravlja košta - objavio je Enio Meštrović Ričardove namjere.

On je na prošlim lokalnim izborima osvojio najviše oporbenih mandata i zapravo preoteo zadarsko gradsko vijeće HDZ-u prvi put u povijesti. No, on nije podržao ni SDP. Zadar i trenutno nema usvojen proračun, a Ričard ga uvjetuje prihvaćanjem zahtjeva za izmjenom proračuna, u prijevodu zaustavljanjem betonizacije. 

Ričard će, prvi na svojoj listi u desetoj izbornoj jedinici, a njegov kolega “Dragan” iz itekako posjećenih spotova na društvenim mrežama prvi u devetoj izbornoj jedinici.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.