1 min. čitanja

Raspisani natječaji za profitabilnu brodsku liniju Trogir – Slatine – Split

Raspisani natječaji za profitabilnu brodsku liniju Trogir – Slatine – Split
Foto: Bura line PR

SPLIT/TROGIR – Temeljem odluke Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski pomorski promet raspisan je natječaj odnosno pokrenut postupak davanja koncesije za obavljanje javnog prijevoza s obvezom javne usluge na profitabilnoj državnoj brodskoj liniji 616 (Trogir) – Slatine – Split i obratno.

Rok za dostavu ponuda je ponedjeljak 25. siječnja 2021. godine u 15:00 sati, a Stručno povjerenstvo će prispjele ponude otvoriti 26. siječnja 2020. godine u 10:30 sati u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet, Ulica grada Antofagaste 6, 21000 Split.

Rok za donošenje odluke o odabiru iznosi 30 dana od isteka roka za dostavu ponuda.

Ponuda s pripadajućom dokumentacijom mora biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu, a cijene u ponudi izražavaju se u kunama.

Ponuda se dostavlja na adresu: Agencija za obalni linijski pomorski promet, Ulica grada Antofagaste 6, 21000 Split, u pisanom obliku u zatvorenoj omotnici, s naznakom postupka davanja koncesije na koji se odnosi, s naznakom: ”ne otvaraj” i adresom ponuditelja.

Dokumentacija za nadmetanje može se preuzeti u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH (https://eojn.nn.hr/Oglasnik/) u dijelu ‘Objave koncesija” korištenjem izbornika ”Jednostavna tražilica” putem broja objave Obavijesti o namjeri davanja koncesije.

Za brodsku liniju 616 (Trogir) – Slatine – Split i obratno u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH broj objave je 2020/S 01K-0044944.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.