1 min. čitanja

Traži se voditelj projekta na Žnjanu. Pogledajte koji su uvjeti

Traži se voditelj projekta na Žnjanu. Pogledajte koji su uvjeti
Foto: Grad Split

SPLIT - Nadzorni odbor trgovačkog društva Žnjan raspisao je javni natječaj za izbor i imenovanje Voditelja projekta. Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se do 22. kolovoza 2022. godine isključivo na protokol Grada Splita.

Kandidat za Voditelja projekta, osim uvjeta propisanih Zakonom o trgovačkim društvima, mora imati završenu visoku stručnu spremu građevinskog smjera te najmanje deset godina radnog staža, od čega najmanje pet godina na poslovima vođenja projekta.

Na natječaj se mogu javiti kandidati kojima nije izrečena mjera sigurnosti zabrane obavljanja zanimanja koje je u potpunosti ili djelomično obuhvaćeno predmetom poslovanja društva dok traje ta zabrana, ali i za koje ne postoji pravomoćno rješenje nadležnog suda o postojanju potvrđene optužnice, presude o izdavanju kaznenog naloga te postojanje pravomoćne presude.

Osim poznavanja engleskog jezika, rada na kompjuteru i posjedovanja vozačke dozvole B kategorije, kandidati moraju poznavati i zakonsku regulativu s područja prostornog uređenja i građevinarstva. Potrebno je i iskustvo u područjima kontrole projekta, praćenja investicija i koordinacija svih sudionika u procesu, organizacijske i komunikacijske sposobnosti te sklonost timskom radu.

Natječaj je otvoren do 22. kolovoza, a voditelj projekta imenuje se na razdoblje do realizacije projekta uz mogućnost produženja.

Detaljne informacije o natječaju nalaze se na internet stranici Grada Splita.  

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.