2 min. čitanja

Radna akcija na Vrgadi - nakon nevremena pristupilo se uređenju "prozvane" uvale Kranje!

Radna akcija na Vrgadi - nakon nevremena pristupilo se uređenju "prozvane" uvale Kranje!
Foto: Mate Zorica

Uvala Kranje na Vrgadi prošlog je mjeseca bila prozvana kao primjer devastacije i nebrige. Vlasnik objekata u njoj nedugo se nakon toga javio i objasnio kako je za sve krivo jako jugo i kako će stvari dovesti u red. I nije lagao!

Prozvani se vlasnik nakon našeg članka javio redakciji i objasnio kako nije istina da ne vodi brigu o ovoj divnoj uvali već je devastacija direktna posljedica jakog nevremena i pijavice.

0:00
/0:37

Video: Mate Zorica

Osim toga rekao je kako je on ovdje sve - i vatrogasac i zaštitar i ugostitelj i čistač te je obećao kako će cijelu uvalu i objekte dovesti u "tip - top" stanje. Nekoliko tjedana nakon obećanja ponosno nam je poslao snimke i fotografije na kojima se zbilja i vidi prilična promjena na bolje!

Da ne duljimo pogledajte i sami kako je jedna devastirana uvala uz malo truda (i novca kojeg je, kaže nam, izdvojio vlasnik objekata sam) ponovno zablistala.

Ovo je stanje od ranije:

Foto: Čitatelj

A ovo je stanje nakon radova kojima je, olujim neveremenom devastirana uvala Kranje, ponovno postala lijepa kakva i zaslužuje biti:

Foto: Mate Zorica

Bravo!

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

EKOLOŠKA SRAMOTA U uvali na Vrgadi propale kućice, smeće se proteže i do plaže!
Jedan nam je čitatelj poslao zabrinjavajuće fotografije koje pokazuju koliko je “propala” situacija u uvali Kranje na Vrgadi! - To je bio ugostiteljski objekt privatni uz more i već je u takvom raspadajućem stanju više od godinu dana. Električni kablovi leže po borovoj šumi, puno je otpada... Tužno. Ne znam
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.