Provedena ovrha nad nogometnim igralištem u Supetru – Gradonačelnicu sve podsjeća na Alana Forda

SUPETAR – Svpetrvs Hoteli uspjeli su iz drugog pokušaja ući u posjed nekretnine koju je koristio supetarski klub NK Jadran, iako je sud već jednom presudio u korist nogometnog kluba.

Nakon što je prošli tjedan odgođena deložacija nogometnog kluba s prostora na Velom Placu, jutros je iz drugog pokušaja ona ipak provedena. Supetrani su razočarani, a ogorčenje nije krila ni supetarska gradonačelnica koja se skupa s aktivistima godinama bori da raščisti cijelu priču.

– Čestitam RH na uspješno provedenoj privatizaciji i srećom da crkva nije na zapadnoj strani Supetra jer zahvaljujući našim institucijama ništa nije nemoguće. Nije nemoguće to da se u privatizaciju uvali sportsko igralište za koju je jedna hrvatska institucija kazala da je nezakonito, a čije je rješenje trebala provesti druga hrvatska institucija koja pak govori da rješenje ove prve institucije ”neprovedivo” i suprotnosti sa nekim drugim zakonima, pa onda treća hrvatska institucija uvodi u posjed hotele bez obzira na presudu četvrte hrvatske institucije da nogometni klub ima pravo biti na predmetnim česticama i usprkos presudi pete hrvatske institucije u kojoj hoteli nisu dokazali svoje vlasništvo – napisala je u Facebook objavi gradonačelnica Ivana Marković koja poručuje da oni od ove bitke odustati neće.

– I dalje ćemo se obraćati, kome nego hrvatskim institucijama, hoteli će biti u posjedu dijela čestica sportske zone, a u ostatku građani Grada Supetra, a mi svi skupa na primjeru jedne garaže ispod tribina lokalnog kluba i zoga od baloti svjedočimo jednoj od onih legendarnih ” Neka institucije rade svoj posao” – poručila je Marković.

Podsjetila ju je ova situacija na poznati strip Alan Ford pa je svoje obraćanje vezano uz temu ovrhe nogometnog kluba završila prigodnim dijalogom iz legendarnog stripa.

– Ima li koga? – Ovdje nema nikoga! – Ako nema nikoga, ko ste onda vi? – Ja nisam onaj koga vi tražite! – A otkud vi znate koga ja tražim? – A otkud vi znate da ja ne znam koga vi tražite? – napisala je.

J.K.

PROČITAJTE JOŠ:

ODGOĐENA DELOŽACIJA Svpetrvs hoteli ipak nisu uspjeli jutros ući u posjed nogometnog igrališta NK Jadran u Supetru