2 min. čitanja

Provalio u brod te otuđio alat i brodsku opremu

Provalio u brod te otuđio alat i brodsku opremu
Foto: Google Street View / Screenshot

ZADAR - Na Obali kneza Branimira provaljeno je u brod odakle je otuđen alat i razna brodska oprema. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura.

U vremenu od 16. do 23. ožujka u Zadru na Obali kneza Branimira nepoznati počinitelj provalio je u brod 47-ogodišnjeg vlasnika odakle je otuđio alat i raznu brodsku opremu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe, priopćila je zadarska policija.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Kradljivac u Zadru provalio u brod
U vremenu od 08. do 10. ožujka u Diklu u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u brod 60-godišnjeg hrvatskog državljanina odakle je otuđio akumulator i rezervoar s gorivom. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru…
KRAĐA U BIOGRADU Čovjeku provaljeno u brod
U vremenu od 25. do 28. veljače u Biogradu nepoznati počinitelj je provalio u brod 72-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio rezervoar s gorivom. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prij…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.