1 min. čitanja

Priprema se ronilačka akcija Eko Pelješki most – Sudionici će imati priliku prvi prijeći preko novog mosta

Priprema se ronilačka akcija Eko Pelješki most – Sudionici će imati priliku prvi prijeći preko novog mosta

Pred nama je još jedna ronilačka eko akcija koja će se održati ovu subotu u uvali Brijesta i na otočiću Kokošar. Akcija je nazvana “EKO PELJEŠKI MOST 2022.”, a održat će se pod pokroviteljstvom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Okupljanje sudionika je u subotu u 9 sati u kafiću Vidikovac, na ulazu u Komarnu, nakon čega će svi sudionici skupa prijeći preko Pelješkog mosta, a čije je službeno otvaranje najavljeno tek za 26. srpnja. Organizatori mole sve koji će sudjelovati u akciji da uz svoju prijavu prilože i registarsku oznaku automobila s kojim će prelaziti most, piše Gorgonija.com. Prijava sudionika traje do 13. srpnja.

Akcija čišćenja uvale Brijesta i otočića Kokošar počinje u 10:30 sati i traje do cca 13 sati za kada je predviđen ručak za sudionike. Prijave se zaprimaju na email erk.leut.blace@gmail.com.

Od sudionika se očekuje da su licencirani ronioci, upoznati sa rizicima rekreacijskog ronjenja te da su dobrog zdravstvenog stanja. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost. Organizator ne preuzima odgovornost glede bilo kakve zadobivene povrede, niti uništenja ili otuđenja osobne imovine.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.