1 min. čitanja

Predsjednik Gradskog Vijeća Ploča uhvaćen s drogom!? Neopoziva ostavka!

Predsjednik Gradskog Vijeća Ploča uhvaćen s drogom!? Neopoziva ostavka!
Foto:Youtube/Screenshot

PLOČE - Aleksandar Ostojić podnio je neopozivu ostavku na svoju funkciju, a prema neslužbenim podacima Ostojić je 'uhvaćen' u posjedovanju opojnih droga.

Možda se trebao malo razbuditi prije odlaska na posao, a sigurno nije ni prvi, a ni zadnji dužnosnik koji se poskliznuo "u ovoj ulici", no s dozom crnog humora ili bez nje sada već bivši predsjednik Gradskog Vijeća Ploče sa sobom je izgleda imao nešto nije smio. Tako kažu, doduše, još uvijek neslužbene informacije.

Sve je to jedva dočekao, u Pločama oporbeni, HDZ.

- Umjesto da na naslovnicama medija o Pločama slušamo o pozitivnim promjenama i novim projektima, imamo ovakve vijesti. U najmanju ruku je sramotno i nedopustivo da predstavnike gradske vlasti usred bijela dana u centru grada policija uhvati s nemalom količinom opasne droge - kažu iz HDZ-a Ploče.

Netko bi se mogao zapitati čude li se oporbenjaci što se sve to dogodilo usred bijela dana, tj. smatraju li kako bi se ovakve aktivnosti trebale događati noću. Još jednom, s dozom crnog humora ili bez nje, situacija i nije za pohvaliti se.

Još im je šokantnije, tvrde, što gradonačelnik nije osudio ponašanje predsjednika Gradskog Vijeća i ostavku prihvatio tek nakon što je priča "pukla" u medijima. Znači li to da gradonačelnik odobrava ovakvo nezdravo ponašanje, pitaju se?

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.