1 min. čitanja

Posjetitelji Aquariuma Pula ovo ljeto mogu hraniti morske pse, meduze ili pak kajmane

Posjetitelji Aquariuma Pula ovo ljeto mogu hraniti morske pse, meduze ili pak kajmane
Foto: Aquarium Pula

PULA - Pulski akvarij ovo ljeto priprema nesvakidašnje iskustvo za sve svoje posjetitelje. Ovaj popularni akvarij provodit će niz dnevnih aktivnosti koje pružaju jedinstvenu priliku za interakciju s fascinantnim morskim stvorenjima. Bez obzira na dob Aquarium Pula ima nešto za svakoga.

Foto: Aquarium Pula

Ponedjeljkom, srijedom i petkom u 12 sati, posjetitelji mogu doživjeti nevjerojatnu pustolovinu hranjenja morskih pasa. Uz stručno vodstvo, posjetitelji će se naći licem u lice s tim impresivnim stvorenjima dok zaposlenici pružaju hranu.

Utorkom i četvrtkom u 12 sati, posjetitelji mogu gledati hranjenje meduza. Meduze su fascinantna bića s nježnim ljepotama koje očaravaju. Ova aktivnost omogućuje posjetiteljima da nauče više o meduzama, njihovim prehrambenim navikama i njihovoj ulozi u morskom svijetu.

Foto: Aquarium Pula

Nakon uzbudljivog hranjenja meduza, u 13 sati posjetitelji mogu se uputiti u dvorište Forta Verudela gdje će imati priliku hraniti i naučiti nešto o jadranskim beskralježnjacima. Edukatori će podijeliti znanje o raznolikosti jadranskog morskog života, s naglaskom na beskralježnjake koji čine važan dio ekosustava.

Petkom u 12:30 sati, posjetitelji imaju jedinstvenu priliku da se upuste u susret s kajmanima. Ove tajanstvene i moćne životinje zasigurno će oduševiti posjetitelje. U pratnji stručnog osoblja, posjetitelji će moći vidjeti ove nevjerojatne gmazove i saznati više o njihovim životnim navikama i staništima, piše Regional Express.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.