1 min. čitanja

POREČ Vino & plava riba s puno ljubavi

POREČ Vino & plava riba s puno ljubavi
Foto>: Press

Završna večer gastronomskog programa "Cabernet sauvignon i plava riba“, održana je u petak 5. prosinca u Poreču i privukla je iznimno velik interes te je bila rasprodana znatno prije početka događaj.

Večer je započela aperitivom nakon čega su gosti uživali u četveroslijednom meniju koji je chef Goran Hrastovčak osmislio kao suvremenu interpretaciju plave ribe i sezonskih sastojaka. Uz svaki slijed poslužena su pažljivo odabrana vina koja je stručno predstavio sommelier Zoran Gregorović, istaknuvši njihove karakteristike i razloge pojedinih sljubljivanja.

Prvi slijed – kombinacija tune, korabice, dimljenog krumpira i sezama poslužen uz Rose Festigiu. Drugi slijed, ravioli sa slanim sardonima, pistacijom i paljenim keljem, pratio je Cabernet Sauvignon. U nastavku je skuša s barbeque salatom, misom i grožđem bila uparenja s Cabernet Sauvignonom, dok je desert od kestena, gljiva, čokolade i sourdougha zaokružio večer uz slatki Cabernet Sauvignon proizveden od prosušenog grožđa.

Uh, da nam je bilo biti u Poreču!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2025 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.