Pomozite njuškicama da dobiju krov nad glavom uz proslavu 'Vautinova'

RIJEKA - Neprofitna udruga 'Društvo za zaštitu životinja Rijeka' koja vodi azil za pse u Viškovu, povodom mjeseca ljubavi poziva ljubitelje životinja na humanitarno druženje.

- Druženje je post-valentinovsko, a sam događaj je nazvan Vautinovo. S obzirom na ljubavnu tematiku, događaj je nastavak na izložbu fotografija 'Udomi pravu ljubav'na postamentima na Korzu - priopćili su iz Udruge.

Vautinovo u azilu odbit će se 26. veljače između 10 i 14 sati

- Puno vas je koji nas podržavate godinama, i želimo vam se na neki način odužiti i pozvati vas na malo drugačije Valentinovo - Vautinovo. Naravno da će Vautinovo imati humanitarnu notu - ističu i dodaju da je cilj skupiti 2.500 eura za troškove obnove azila.

- Neophodno je da skupimo potreban novac kako bi naše njuškice imale krov nad glavom koji ne prokišnjava, bočne obloge koje drže toplinu, a sprječavaju prodor vjetra, obnovljene kućice da im bude toplo - pojašnjavaju iz udruge.

Biti će tu svašta za pasoljupce, sve po simboličnim cijenama:

– šetnje pasa (10-14h, nije potrebna najava)
– kalendar, majice, blokići, platnene torbe, i svašta nešto
– proizvodi za pse i mace
– Apipet proizvodi
– photo kutak gdje Vas spremna čeka naša fotografkinja
– muffini, cupcakesi
– čajevi i sokovi
– organizirane ture po azilu do 12:30 (otprilike svakih 30min, bez najave. Kad se skupi grupica kreće nova tura, zadnja kreće oko 12)…

U priopćenju navode da se donacije mogu ostaviti u za to predviđenu donacijsku kutiju ili kasicu te mole da se auti ostave kod novog groblja Kastav. Također, mole da svoje 'njuškice' ostavite doma, a dječica su dobrodošla.

U slučaju lošeg vremena, Vautinovo se odgađa za prvi sljedeći vikend s lijepim vremenom.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Izložba ‘Udomi pravu ljubav’ na riječkom Korzu
U srijedu, 25. siječnja, u organizaciji Društva za zaštitu životinja Rijeka, na Korzu se održalo otvorenje izložbe ‘Udomi pravu ljubav’, a u subotu će građani moći upoznati neke od predstavljenih pasa. Riječ je o izložbi fotografija pasa koji su pod skrbi Društva za zaštitu životinja Rijek…