2 min. čitanja

Izložba 'Udomi pravu ljubav' na riječkom Korzu

Izložba 'Udomi pravu ljubav' na riječkom Korzu
Foto: Unsplash / Ilustracija

RIJEKA - U srijedu, 25. siječnja, u organizaciji Društva za zaštitu životinja Rijeka, na Korzu se održalo otvorenje izložbe 'Udomi pravu ljubav', a u subotu će građani moći upoznati neke od predstavljenih pasa.

Riječ je o izložbi fotografija pasa koji su pod skrbi Društva za zaštitu životinja Rijeka. Cilj joj je dodatna senzibilizacija javnosti na udomljavanje pasa iz azila te se na svakoj fotografiji nalazi i QR kod koji vodi na Facebook album svakog pojedinog psa.

Pogledajte kratki video o izložbi:

U sklopu izložbe, u subotu 28. siječnja 2023. godine, od 10:00 do 14:00 sati, na štandu azila Društva za zaštitu životinja Rijeka na Korzu, građani će moći upoznati neke od pasa koji su pozirali za fotografije predstavljene izložbom, priopćili su iz Grada Rijeke.

Društvo za zaštitu životinja Rijeka neprofitna je udruga koja od 1993. godine djeluje u Rijeci i okolici dajući svoj doprinos zajednici pomažući odbačenim i izgubljenim životinjama. Udruga volonterski skrbi o psima u azilu koji se nalazi između Viškova i Kastva.

Sklonište je podijeljeno na oko 50 bokseva, a za pse se svakodnevno brinu zaposlenici ili volonteri osiguravajući im hranu, svježu vodu i potrebnu veterinarsku skrb.

U skloništu boravi 89 pasa svih dobi, a dio životinja o kojima Udruga skrbi nalazi se na privremenom smještaju u domovima volontera i građana koji na taj način pomažu životinjama u nevolji. U ovom skloništu psi imaju osiguran smještaj do udomljenja.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo se ne viđa svaki dan – Upoznali se pas i morski pas | | Morski HR
Vidjeti crnu leđnu peraju iznad površine mora, pa još u plićaku na plaži, kod mnogih bi izazvalo paniku, ali ne i kod labradora Mora - koji je iz blizine provjerio kako izgleda morska
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.