1 min. čitanja

Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku potpisao Protokol o suradnji s Pomorskim fakultetom u Kotoru Univerziteta Crne Gore

Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku potpisao Protokol o suradnji s Pomorskim fakultetom u Kotoru Univerziteta Crne Gore
Foto: Sveučilište u Dubrovniku

KOTOR - U cilju promocije i daljeg razvijanja postojećih obrazovnih i znanstvenih veza, doc. dr. sc. Srđan Vujičić, pročelnik Pomorskog odjela Sveučilišta u Dubrovniku, i izv. prof. dr. sc. Špiro Ivošević, dekan Pomorskog fakulteta u Kotoru Univerziteta Crne Gore potpisali su 17. siječnja 2023. godine u Kotoru Protokol o obrazovnoj i znanstvenoj suradnji.

Pomorski fakultet Kotor i Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku surađivat će u područjima obrazovanja i istraživanja. Obje institucije  poticat će suradnju nastavnog osoblja,  zajedničke istraživačke projekte, programe razmjene studenata, zajedničko razvijanje studijskih programa i  brojne druge aktivnosti.

Foto: Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Podgorica

Ove visokoškolske institucije za obrazovanje i obuku pomoraca imaju već razvijenu saradnju u okviru održavanja međunarodnih konferencija „Kotor International Maritime Conference (KIMC)“, u organizaciji Pomorskog fakulteta Kotor i konferencije „Naše more“, čiji je organizator Sveučilište u Dubrovniku, a u pripremi je i zajednički projekt prekogranične saradnje iz oblasti inovativnih tehnologija u pomorstvu i pomorskom obrazovanju, piše Zavod za udžbenike i nastavna sredstva u Podgorici.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.