1 min. čitanja

Pomorski fakultet u Splitu i Hidrografski institut potpisali Sporazum o znanstveno-istraživačkoj suradnji

Pomorski fakultet u Splitu i Hidrografski institut potpisali Sporazum o znanstveno-istraživačkoj suradnji
Foto: HHI

SPLIT – Između Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Hrvatskog hidrografskog instituta proteklog je tjedna potpisan Sporazum o znanstveno-istraživačkoj, obrazovnoj, tehničko-stručnoj i poslovnoj suradnj.

U sklopu događaja održan je i obilazak zvjezdarnice te suvremeno opremljenih laboratorija i nautičko-strojarskih simulatora Pomorskog fakulteta, a događaju su nazočili dekan Pomorskog fakulteta, prof. dr. sc. Pero Vidan, njegovi suradnici izv. prof. dr. sc. Ivan Peronja i doc. dr. sc. Luka Vukić, te ravnateljica Hrvatskog hidrografskog instituta Vinka Kolić.

Foto: HHI

Sporazumna suradnja će se odvijati kroz realizaciju zajedničkih istraživačko-razvojnih projekata, studija i ekspertiza, zajedničku organizaciju znanstveno-stručnih skupova, radionica i seminara, podršku u obrazovanju itd., a sve s ciljem čvršćeg povezivanja prakse, znanosti i istraživačkog rada. Konačno, realizacija ove suradnje doprinijet će povezivanju, upotpunjavanju i poboljšavanju djelatnosti potpisnika ovog Sporazuma.

Ugovor o suradnji potpisali su i Plovput d.o.o. Split, Cemex Hrvatska d.d., Jadroagent d.d. Rijeka, Brodospas d.d. Split, te Adria Docks d.o.o.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.