1 min. čitanja

Policija o prvom danu Ultre: “Nije bilo značajnih incidenata, samo nešto droge”

Policija o prvom danu Ultre: “Nije bilo značajnih incidenata, samo nešto droge”
Foto: Screenshot

SPLIT – Prije, za vrijeme i nakon prvog dana javnog okupljanja „Ultra Europe 2022“, održanog na prostoru sportskog kompleksa Parka mladeži u Splitu, nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, u smislu narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, ozljeđivanja sudionika javnog okupljanja, niti oštećenja imovine.

Prijavljeno je pet imovinskih kaznenih djela. Privedeno je ukupno 59 osoba, hrvatskih i stranih državljana, većinom zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe vezano uz kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Jedna osoba je kriminalistički obrađena zbog sumnje da je ostvarila obilježja kaznenog djela  neovlaštena proizvodnja i promet drogama i privedena je pritvorskom nadzorniku

Naime, policijski službenici Službe kriminaliteta droga u sklopu kriminalističkog istraživanja jučer su  temeljem naloga obavili pretragu stana i drugih prostorija koje na splitskom području koristi 30-godišnjak, te je tom prilikom pronađeno i od njega  oduzeto 101,9 grama droge kokain i 101,3 grama droge ecstasy.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.