DJECA ZBOG OVAKVIH MORAJU PO CESTI! Pogledajte kako se blizu škole i vrtića parkira ovaj Zadranin

ZADAR - Početkom ovog tjedna započela je školska godina, a s njom i MUP-ova akcija "Poštujte naše znakove", gdje se vozače želi upozoriti na one najranjivije u prometu, a posebno prvašiće. No jedan zadarski vozač ovog Mercedesa toliko je lijen da je automobilom ušao u dvorište zgrade Mjesnog odbora, zagradivši pritom pločnik i izloživši pješake na opasnost vozila s ceste.  

- Pogledajte ovo parkiranje u Zadru na Putu stanova 140. Na cesti jasno piše "škola", vidi se, pogledajte na fotografijama, jer je škola 50 metara iza zgrade, a dječji vrtić Petar pan, tek 20 metara od ovog mjesta. Ovoga je sve više, prijavio sam i policiji preko aplikacije, no ništa od toga - ljutit je građanin koji strahuje za vlastitu djecu, posebno nakon posljednjih tragičnih događaja, gdje su upravo dječica, ni kriva ni dužna, nastradala na cesti.  

Znak "ŠKOLA" je ovom trećerazrednom vozaču s desne strane vozila kojeg je parkirao do pola ceste

- I kakvu kaznu zaslužuje ovaj balvan? Osim pogrešnog parkiranja, zasigurno mu se može nalijepiti kazna dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, ali i napisati poštenu novčanu, pa možda i zatvorsku kaznu, da mu više ovo ne padne na pamet - zaključuje čitatelj .

Dok je ovaj bio ovako parkiran, djeca su doslovno morala hodati po prometnoj cesti!

Evo i registracije, ako će ga ikad tražiti organi reda...

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

U ponedjeljak počinje škola, a s njom i akcija “Poštujte naše znakove”
Od ponedjeljka, 5. rujna, u prometu će ravnopravno sudjelovati i 36 tisuća učenika prvih razreda osnovnih škola, koji zbog svojih godina, razigranosti i impulzivnosti trebaju punu, aktivnu pažnju svih nas, osobito vozača. S prvim danima nove školske godine Ministarstvo unutarnjih poslova i hrvatska…
Ovo je Poljak koji je bacio upaljenu cigaretu na A1
Ekipa Morskog HR se na jednom od svojih službenih putovanja danas zatekla na autocesti A1 u koloni vozila, te smo uočili osobu koja se ponaša suludo i dovodi u opasnost okolinu od požara. Petnaestak kilometara prije Bosiljeva, u smjeru od Karlovca prema moru, jutros je oko 11 sati ovaj vozač