Podjelom koktela prikupljeno gotovo 1000 eura za humanitarnu Udrugu Pinokio

RAB - Podjelom koktela najboljeg barmena Hrvatske u 2022. godini, Luke Faflje, prikupljeno 969 Eura za Udrugu Pinokio Rab - djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju.

U sklopu programa "Najljepšeg otočnog adventa", na "Badnje jutro" i "U susret Silvestrovu", Rabljani i njihovi gosti imali su prilku uživati u raznovrsnom zabavnom programu I kvalitetnoj gastro ponudi. No, mogli su također uživati i u najboljem koktelu u Hrvatskoj, kreaciji najboljeg barmena Hrvatske u 2022. godini, Luke Faflje, pod nazivom "Mirisi, zlato i tamjan".

Na prijedlog idejnih začetnika ove akcije, Luke Faflje i Denisa Španjola, odlučeno je da se u sklopu ove adventske prezenetacije najboljeg koktela u Hrvatskoj, napravi i dobro dijelo. Tako su barmeni okupljeni oko Luke i Denisa, odlučili da će se prilikom podjele koktela prikupljati dobrovoljni prilozi za Udrugu Pinokio Rab - djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju.

U ove dvije svečane prigode, pripremilo se i podijelilo preko 500 koktela. Ukupno je je prikupljeno 7.300,95 kn ili 969,00 eura. Sav iznos biti će uplaćen na račun Udruge Pinokio Rab, piše Rab Danas.

Kao i čitav program Najljepšeg otočnog adventa i ovu akciju su podržali i sponzorirali nabavkom potrebnih napitaka za pripremu koktela, Grad Rab, POU Rab i TZ Grada Raba.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Humanitarna akcija “Split za Split” za 10 najpotrebitijih obitelji
Humanitarna akcija “Split za Split - zajedno u borbi protiv siromaštva” organizirana je u subotu na Rivi povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti, a prikupljala su se sredstva za 10 najpotrebitijih obitelji koje će odrediti Centar za socijalnu skrb. Akciju…