1 min. čitanja

Počeli Novljanski gušti

Počeli Novljanski gušti
Foto: Pixabay

NOVI VINODOLSKI - Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski, Grad Novi Vinodolski i Komunalno trgovačko društvo „Ivanj“ d.o.o. i ove su godine, u suradnji s ugostiteljima, za kraj ljetne sezone pripremili gastro-kulturnu manifestaciju Novljanski gušti.

Manifestacija, koja je među posjetiteljima jako dobro prihvaćena, počela je u 10 sati u centru Novog Vinodolskog, točnije na Trgu Ivana Mažuranića. Za glazbenu podlogu i još ugodniji boravak uz slasne delicije, brine se klapa Nevera.

Ugostitelji s područja grada pripremili su degustacijske gastro delicije i razne slastice koje će upariti s vinom za potpuni gastronomski doživljaj. Posjetitelji će moći kušati deugustacijsku gastro deliciju za vrijednost od 20,00 kn, slastica za 15,00 kn te 1 dcl vina za 10,00 kn. Konzumacijske bonove prodavat će vrijedne članice udruge „51+“ na nekoliko lokacija blizu samog mjesta događanja.

Neke od delicija koje će se moći kušati na ovoj gastro manifestaciji su kotlet Ružica Vinodola, črni rižot od sipi, Primorski pijat, Mađarski perkelt, dagnje na buzaru, brudet s palentom, vinski gulaš ili pak kocka od skute i smokve i kolač Frankopan uz naravno vrhunska vina žlahtinu, cabernet sauvignon, malvaziju i sl.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.