2 min. čitanja

Plovidba Dalmacijom je i gastro doživljaj!

Plovidba Dalmacijom je i gastro doživljaj!
Foto: Ivo Batričević

Sezona se već zahuktala - prometa na linijama sve je više, plovidba se održava prema sezonskom redu plovidbe, sve više je događaja, novosti i uzbuđenja. Hrvatski nacionalni brodar Jadrolinija povezuje cijele godine, no početak sezone iziskuje posebne pripreme i donosi novi intenzitet. 

Najveći brod u povijesti Jadrolinije, Dalmacija, u subotu, 1. lipnja, zaplovio je prema Dubrovniku gdje je u ponedjeljak započeo svoje prvo putovanje na liniji Dubrovnik - Bari.

S nikad više tjednih polazaka - u visokoj sezoni njih čak 10 tjedno, ova linija zahvaljujući Dalmaciji doživljava pravu transformaciju. Dnevna plovidba prema Italiji, zahvaljujući raznolikosti sadržaja i bogatoj gastronomskoj ponudi proteći će brzo i ugodno.

A kako izgleda putovanje Dalmacijom - slike govore više od tisuću riječi!

Putnicima koji će uskoro otkriti gastronomsku ponudu Dalmacije zaista zavidimo. Od tradicionalnih jela i vrhunskih namirnica u restoranima "Dalmacija" i "Olive" do koktela i ukusnih zalogaja s pogledom na nebo i more kroz impresivnu staklenu stijenu "Sky bara", do upijanja sunca na otvorenoj palubi u "Grill baru".

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

DAN D Kreće linija Dubrovnik-Bari! Evo koliko košta karta!
Od ponedjeljka 3. lipnja kreće trajektna linija Dubrovnik-Bari-Dubrovnik. Polazak je u 11 sati iz Dubrovnika, a dolazak u Bari predviđen je u 18:30 minuta. Plovidba traje oko 7,5 sati. Cijena karte u jednom pravcu je 40 eura, a povratna je 70 eura. - Povezujemo jedno od najatraktivnijih odredišta
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.