Plenković danas obilazi Zadarsku županiju

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas, u utorak će posjetiti Zadarsku županiju. Uz njega će biti potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, kao i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Po dolasku u Zadar, posjetit će Zračnu luku Zadar u 11 sati, gdje će se predstaviti razvojne projekte Zračne luke Zadar financirane iz EU-a.

Potom će, u 11.30 sati, obići radove na novoj Ribarskoj luci Gaženica.

U 12 sati, premijer Plenković sastat će se sa zadarskim županom Božidarom Longinom, a u 12.35 sati s gradonačelnikom Zadra Brankom Dukićem.

U povodu obilježavanja 31. obljetnice Dana obrane Zadra, predsjednik Vlade će u 13.45 sati položiti vijenac kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima Zadra u Domovinskom ratu.

Boravak u Zadarskoj županiji predsjednik Vlade završit će sudjelovanjem na završnoj konferenciji projekta "Studentski smještaj i prehrana u Novom kampusu Sveučilišta u Zadru" i svečanom otvorenju Studentskog doma i studentskog restorana Diadora na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru u 14 sati.

Vlada RH

PROČITAJTE JOŠ:

FOTO Pobjednici utrke Linijom obrane Zadra
Povodom 31. obljetnice obrane grada u subotu je održana četvrta atletska utrka Linijom obrane Zadra, od prigradskih predjela Bokanjca preko Musapstana, Crnog i Ploče do Dračevca, gdje je bio cilj kod tenka. Tradicionalno, znak za početak utrke označio je gradonačelnik Zadra Branko Dukić. U…