PLEMENITI RIBAFISH Dobili smo neke novce od projekta RokOtok, pa bi izgradili kuću za djecu u Petrinji

O Domagoju Jakopoviću Ribafishu vjerojatno znate puno, pa i da je plemenit čovjek. Nakon što je ispunio obećanje i otplivao do 50 naseljenih otoka na Jadranu, u spomen na tragično preminulog sina, svoj život je na sebi svojstven način poklonio radosti druge djece. Riba ne bi bio riba da ne smišlja i još nešto, pa dok radi na drugim projektima, odlučio je novac od ovog koji je završio, pokloniti - naravno, djeci.  

- Turska je vlada obećala stradalima od potresa napraviti kuće u godinu dana. Naša je u tri godine promijenila par ministara, sebi kupila nove aute, putovali u Katar, a djeca na Baniji i dalje žive u kontejnerima.

Kako je naša udruga #RokOtok nenadano dobila neke novce od sponzora s dvije godine zakašnjenja, tako smo odlučili darovati taj novac Društvu "Naša djeca" Petrinja kako bi sagradili kuću za klince u kojoj će se oni moći igrati, zabavljati i educirati tijekom cijele godine.

Nadamo se da će se kuća s naših 3.000 Eura početi što prije graditi, ali ako imate viška novca, pomozite i vi, i uplatite nešto. Hvala vam na tome - kazao je Ribafish.

Budite i vi dobra vila ili vilenjak i pomozite ovu plemenitu akciju. Svoje donacije uplatite na račun koji se koristi isključivo za potrebe izgradnje:

HR78 2340 0091 5111 2923 3
SWIFT: PBZGHR2X

D.G.

RIBAFISH ISPUNIO OBEĆANJE Otplivao do svih 50 naseljenih otoka
U zagrebačkom Vintage Industrial Pubu održana je press konferencija povodom završetka treće faze plivanja projekta #RokOtok do svih 50 hrvatskih naseljenih otoka. Okupljene uzvanike i novinare ovog je petka u popularnom zagrebačkom Vintage klubu ispred Udruge RokOtok pozdravio predsjednik…
Ribafish intimno o RokOtoku: “Spojiti sve otoke i djeci pokazati život bez ekrana moja je životna misija” | | Morski HR
Kad je započinjao svoj plemeniti cilj, Domagoj Jakopović Ribafish vjerojatno nije ni sanjao da će postati Ponos Hrvatske, Lokalni heroj i čovjek koji će iz ruku ministra mora dobiti nagradu za