1 min. čitanja

Plemeniti komunalci i vatrogasci u Privlaci spasili psa kojem je šipka probila nogu

Plemeniti komunalci i vatrogasci u Privlaci spasili psa kojem je šipka probila nogu
Foto: Sklonište Za Životinje Privlaka / Facebook

PRIVLAKA - Sklonište za životinje Privlaka u suradnji s vatrogascima DVD-a Sukošan jučer su sudjelovali u akciji spašavanja ozlijeđenog psa. 

- Uobičajeni radni petak koji je tekao uz puno obaveza, zakazanih kastracija i pregleda pasa iz Skloništa u ambulanti naglo je prekinuo hitan poziv iz Debeljaka o ozljeđenom psu. Odmah smo krenuli na teren. Zatekli smo psa u ovom položaju kako je nepomično ostao visiti preko ograde dok ju je vjerojatno pokušavao preskočiti. Metalna šipka mu je probola kožu i prošla kroz nogu.

Pas je hitno prevežen u veterinarsku ambulantu gdje mu je odmah pružena pomoć. Operativnim zahvatom uklonjena je šipka iz noge. Dobio je sve potrebne lijekove i njegovo stanje je stabilizirano. Neko vrijeme je još proveo u ambulanti na promatranju a zatim je pronađen vlasnik psa koji je odmah po pozivu došao po njega te je psić sretno vraćen kući.

I tako je ova priča ipak dobila sretan kraj, napisali su iz Skloništa za životinje Privlaka Facebooku, te objavili video i fotografije, za kojeg upozoravamo da bi mogle biti uznemiravajuće.

- Ovom prilikom želimo zahvaliti i dečkima iz DVD Općine Sukošan na velikoj pomoći i spremnosti da pomognu nastradalom psu kao i komunalnim redarima iz Sukošana na brzoj intervenciji. Dečki svaka čast! - poručili su.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.