Otvorene prijave za nastup na 2. Plivačkom maratonu Vinišće

U tijeku su prijave za drugi po redu Plivački maraton Vinišće koji će se održati 22. lipnja. Natjecatelji mogu birati između dvije utrke – one na 1500 te utrke na 3 000 metara.

Riječ je o rekreativnim utrkama koje su uvrštene u kalendar Hrvatskog saveza daljinskog plivanja. Na natjecanju mogu sudjelovati članovi športskih klubova i rekreativci iz Hrvatske i inozemstva, a osobe mlađe od 18 godina mogu nastupati jedino uz potpisanu Izjavu roditelja/staratelja kojom se dopušta sudjelovanje maloljetnog natjecatelja na utrci. Žene i muškarci nastupaju istovremeno, ali se rezultati ocjenjuju odvojeno.

Prijave se primaju putem online obrasca koji se nalazi na OVOJ poveznici, a prijaviti se možete najkasnije do 20. lipnja do 20 sati. Putem obrazaca prijavljuju se samo oni natjecatelji koji nisu registrirani pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja i koji će nastupiti u rekreativnim utrkama “Plivanje za sve 3000 m” te “Plivanje za sve 1500 m”.

Startna lista natjecatelja prijavljenih putem Obrasca biti će objavljena 21. lipnja u 21 sat. Eventualne prijave na sam dan natjecanja bit će moguće, no organizatori mole sve potencijalne sudionike maratona da to ipak učine ranije kako bi se izbjegle gužve prilikom registracije natjecatelja.

Kao i prošle godine, i ove godine je omogućen prijevoz natjecatelja iz Splita do Vinišća. Broj mjesta je ograničen na 50 i popunjavat će se prema redu prijave. Prijave za prijevoz obavljat će se nakon što se otvore i prijave za natjecatelje registrirane pri HSDP-u.

K.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Plivači splitskih klubova pokorili maraton u Vinišću