1 min. čitanja

Općina Vela Luka održala tradicionalni blagdanski prijem

Općina Vela Luka održala tradicionalni blagdanski prijem
Foto: Općina Vela Luka

VELA LUKA - U Veloj Luci održan tradicionalni svečani prijem Općine Vela Luka u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Tradicionalnom blagdanskom prijemu prisustvovali su predstavnici javnog i političkog života mjesta; općinska načelnica, općinski vijećnici, ravnatelji županijskih ustanova, ravnatelji odgojno obrazovnih ustanova, predstavnici državnih upravnih tijela, istaknuti gospodarstvenici, pročelnici upravnih tijela Općine, predstavnici udruga i civilnog sektora.

Pozdravni govor na domjenku je održala općinska načelnica Katarina Gugić, koja je u svojem govoru zahvalila svima prisutnima na suradnji u godini na isteku, te je sa zadovoljstvom najavila i nastavak suradnje u dolazećoj 2023.godini. Na kraju je svima zaželjela sretne nadolazeće blagdane, Božić i Novu godinu, te puno uspjeha u budućem radu.

Prisutnima se obratio i novi župnik Hrvoje Katušić koji je zahvalio Načelnici na uspostavljenoj dosadašnjoj suradnji i izrazio nadu da će se ona uspješno nastaviti i na budućim projektima. Zaželio je svima Sretan i blagoslovljen Božić te svako dobro u Novoj godini.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.