OPASNOST U VRBOSKOJ Nakon gradnje mosta ostala metalna ploča: "Skoči li netko u more, nastradat će!"

VRBOSKA - Čitatelj iz Vrboske ukazao nam je na opasnost koja je, čini se, nastala nakon završetka sanacije tamošnjeg mosta

- Ukazujem na konkretnu situaciju sa jednog dijela gradilišta na potezu Starigrad - Vrboska -Jelsa. U Vrboskom kanalu je ispod novoizgrađenog mosta ostala betonska potporna ploča. Betonska ploča nije uklonjena a svojim dimenzijama onemogućava prolaz brodicama, te štoviše ugrožava sigurnost obzirom da pri većoj oseki gotovo viri iz mora.

Ukoliko se strogo ne zabrani skakanje i to na način da se most nagrdi ogradom, prilikom skakanja u more sa mosta npr turista, doći će do neželjenih poslijedica najblaže rečeno.

Foto: Čitatelj / Arhiv

Stoga bi trebalo skrenuti pozornost na to pitanje jer se sugestije mještana baš i ne doživljavaju - kazuje nam čitatelj koji napominje da je sugestija dobronamjerna, kako se ne bi dogodilo zlo.

A kako to izgleda, pogledajte na fotografijama.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

NEZADOVOLJSTVO NA HVARU Vrbovljanima prekipjelo zbog “ružnog mosta” | | Morski HR
Vrboska, pitoreskno hvarsko naselje unutar općine Jelsa, smješteno u dubokoj uvali na sjevernom dijelu otoka Hvara, postalo je vijest nakon što je tamošnja omladina, nezadovoljna izgledom