2 min. čitanja

Oleg Butković u ponedjeljak u Ninu i Privlaci

Oleg Butković u ponedjeljak u Ninu i Privlaci
Foto: Vlada RH / Twitter

NIN - Ministar će obići lokacije radova na sanaciji mulova u luci Nin, radove u Sabunikama, a predviđen je i obilazak radova na projektu proširenja i produbljenja Privlačkog gaza kojim će se povezati Zadarski i Velebitski kanal te skratiti plovni put.

Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, u ponedjeljak, 16. siječnja 2023. godine boravit će u Zadarskoj županiji, u Gradu Ninu i Općini Privlaka. Obići će radove na projektima koje sufinancira Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

U Gradu Ninu će, zajedno s predstavnicima lokalne i regionalne vlasti, u 10:30 obići lokacije radova na sanaciji mulova u luci Nin, a potom u 11:00 i radove u Sabunikama.

U 11:20 predviđen je obilazak radova na projektu proširenja i produbljenja Privlačkog gaza, vrijednog više od 2,3 milijuna eura, kojim će se povezati Zadarski i Velebitski kanal te skratiti plovni put i povećati sigurnost pomorskog prometa.

U Privlaci će u 11:50 na gatu sudjelovati na svečanom otvorenju spomenika privlačkim sabunjarima, a zatim u 12:20 i na otvorenju novog dječjeg vrtića.

Izjave za medije predviđene su nakon završetka programa, priopćili su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Ministar mora jedan od rijetkih u Vladi koji su “preživjeli” preslagivanja i smjene
Potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković jedan je od rijetkih ministara u Vladi koji su “preživjeli” Plenkovićeva preslagivanja i smjene. - U HDZ-u je uvijek bonaca, no to ne znači da ne radimo, ne sastajemo se i ne raspravljamo. Nema svađe u HDZ-u. Ima razgovora…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.