1 min. čitanja

Okupatori plaže u Sevidu još tijekom noći “rezerviraju” mjesto

Okupatori plaže u Sevidu još tijekom noći “rezerviraju” mjesto
Foto: Čitatelj

SEVID – Svake sezone isto. Plaža je ranom zorom, i prije sunca (čak i noću) već “rezervirana” ručnicima u ovom malom mjestu, pored Rogoznice.

– Ma skoro stalno se to događa, ovisi koja grupa okupatora stiže i koliko ostaje. Naravno da to nije samo tu, ali moran priznat da je zasad puno bolje nego lani. Plastične ležaljke na “privatnim mulovima” su također problem u kojem jednako sudjeluju i naši lokalci i “naši stranci” sa zapadnoeuropskom kulturom koju su donili sa sobon. A doma ne smidu bacit čik na ulicu od straja – kaže nam čitatelj koji šalje ovu fotografiju.

Kaže da se još ljeto i živci nisu dobro zagrijali, ali kad krene akcija komunalaca kao što je bio slučaj lani, onda će sve što nađu na plaži bez nadzora, pokupiti.

Treba li još spominjati da rezervacija na pomorskom dobru nema, da privatnih mulova i plaža nema i ako zateknete “rezervirano” mjesto, bez čovjeka koji ga koristi, možete mirne savjesti, spakirati pronađene stvari i skloniti ih, te uživati u moru, suncu ili hladu (po želji), do mile volje. Ne dajte da vas preplaše oni kojima je jedini argument pohlepa i bezobrazluk.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

KOME SLUŽI? Ormar za struju u Sevidu zakopan na plaži, svega metar od mora
MULTIMEDIJALNA BARIKADA Još jedna “inovacija” iz Sevida
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.