Oglasio se HGSS o divljačkom napadu MMA boraca na njihove članove: "Ogorčeni smo!"

Hrvatska gorska služba spašavanja oglasila se o slučaju premlaćivanja svojih članova i jedne djevojke na popularnom skijalištu Platak.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Ogorčeni smo ovim bezočnim napadom na naše članove koji su proteklog vikenda odvojili svoje slobodno vrijeme kako bi osiguravali posjetitelje na skijalištu Platak. Nakon završetka akcije i dežurstva bez ikakvog povoda i motiva došlo je do napada na naše članove – volontere.

Vjerujemo da će institucije slučaj pomno istražiti i adekvatno sankcionirati počinitelje. Našim napadnutim članovima pružit ćemo svu potrebnu pomoć i podršku te im želimo brzi oporavak.”

Podsjetimo, u nedjelju navečer došlo je do incidenta na popularnom skijalištu Platak te su pretučena dva gorska spašavatelja i jedna djevojka. Pretukli su ih istrenirani borci nakon što je jedan od HGSS-ovaca odbio izvući njihov BMW koji je zapeo zbog driftanja po snijegu.

Opširnije o detaljima divljačkog napada koje je otkrio jedan od očevidaca možete pronaći u članku niže.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

STRAVIČNE SCENE Istrenirani borci divljali BMW-om na Platku, zapeli, pa pretukli HGSS-ovce
Neviđeno divljaštvo dogodilo se u nedjelju navečer, nakon što je za vikend na Platku održan sportski spektakl Euro kup u skibikeu, skibobu, snowscootu i 3-Skiju. Napadnuti su HGSS-ovci, a da stvar bude gora, pretukli su ih istrenirani borci. Jedan pretučeni HGSS-ovac ima ozljede vratne kralježnice,…