1 min. čitanja

OCEANOGRAFI NA OTOKU Radionice i edukacije o moru na Šolti

OCEANOGRAFI NA OTOKU Radionice i edukacije o moru na Šolti
Foto: Oceanografi na otoku / Facebook

GROHOTE - Oceanografi na otoku i ove godine nastavljaju s radionicama i edukacijama o moru, 26. i 27. kolovoza 2022  na Šolti u Grohotama.

Aktivnosti organiziraju znanstvenici i znanstvenice koji su aktivno uključeni u istraživanje mora dr. sc. Natalija Dunić s Instituta za oceanografiju i ribarstvo, mag. phys. Maja Karlović i dipl. ing. phys. Marko Mlinar s Hrvatskog hidrografskog instituta, dr. sc. Jadranka Šepić, mag.edu. Krešimir Ruić i dr.sc. Marin Vojković s Prirodoslovno-matematičkog  fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Prošlo ljeto su organizirali radionice na Ugljanu (Ugljan), Korčuli (Vela luka) i Hvaru (Vrboska). Sve aktivnosti su podržane od strane projekta ShExtreme i Stvar-Adri.

U subotu (27.8.) će održati radionice za djecu osnovnoškolskog uzrasta te društvene igre na temu mora u OŠ Grohote. Sudjelovanje je besplatno za svu djecu, samo je potrebna prijava.U petak (26.8. u 20 sati) pozivamo sve zainteresirane otočane i posjetitelje na predavanje (znanstveni kafić) pod nazivom Kiselo more-tihi ubojica koje će održati dr.sc. Natalija Dunić u Buffetu Grohote. Prijave na radionicu možete izvršiti preko POVEZNICE (ili putem maila oceanografi.na.otoku@gmail.com), a više informacija o aktivnostima možete pronaći na Facebook stranici Oceanografi na otoku.

- Veselimo se skorom viđenju u Grohotama, gdje Vas željno iščekujmo - poručuju organizatori.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.