2 min. čitanja

Obustavljena potraga za nestalim Čehom, jer se javio obitelji

Obustavljena potraga za nestalim Čehom, jer se javio obitelji
Foto: Boris Kačan

BRELA - Obustavljena je potraga za 50-godišnjim češkim državljaninom za kojim se tragalo na moru, obzirom da se isti s javio članovima obitelji, izvijestila je sinoć splitska policija nešto prije ponoći.

Podsjetimo, sinoć oko 18.30 Policijska postaja Makarska zaprimila je prijavu nestanka 50-godišnjeg državljanina Češke koji je na crvenoj dasci za jedrenje viđen oko 17.00 sati u mjestu Brela, Punta rata, na udaljenosti od oko 100 m od obale nakon čega mu se gubi trag.

Odmah po dojavi poduzete su mjere traganja u koje su uključeni policijski službenici Policijske postaje Makarska, Postaje pomorske policije te Lučka kapetanija i Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje.

Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj smo poslali upit da nam u interesu javnosti, ali i pravdanja potrošenih javnih resursa dostave detalje o tome što se dogodilo s dotičnom osobom, gdje je i kako pronađena i koliko je resursa potrošeno (koje su ekipe angažirane i na kojem području) da se osoba pronađe.

U međuvremenu je stigao i odgovor u kojem stoji da ga je vjetar odnio na Brač! Više možete pročitati OVDJE.

D.G.

OBJAVLJUJEMO DETALJE Čeha na dasci za jedrenje kojeg su sinoć tražili u Brelima, vjetar odnio na Brač | | Morski HR
Čeh koji je jučer nestao na moru kod Brela, javio se još sinoć svojoj obitelji i potraga je završena. Policijskoj upravi Splitsko-dalmatinskoj smo poslali upit da nam u interesu javnosti, ali
NESTAO ČEH Zadnji put viđen na dasci za jedrenje kod Brela! | | Morski HR
Večeras je oko 18.30 Policijska postaja Makarska zaprimila prijavu nestanka 50-godišnjeg državljanina Češke koji je na crvenoj dasci za jedrenje viđen oko 17.00 sati u mjestu Brela, Punta
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.