1 min. čitanja

Objavljen prijedlog reda plovidbe između Šibenika i Martinske

Objavljen prijedlog reda plovidbe između Šibenika i Martinske
Foto: Grad Šibenik

ŠIBENIK - Grad Šibenik poziva sve zainteresirane građane da se izjasne u vezi termina linija od Šibenika do Martinske, odnosno u koliko sati žele polazak brodova. Naime, danas je objavljen Prijedlog voznog reda za prijevoz putnika brodskom linijom Šibenik – Martinska koja će prevoziti putnike od 15. lipnja do 15. rujna 2023. godine.

Svoje prijedloge građani mogu poslati u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika od 29. ožujka zaključno do 12. travnja 2023. godine.

Prijedlog voznog reda nalazi se OVDJE a popunjeni obrazac građani mogu dostaviti na adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik ili na e-mail: domagoj.vranjic@sibenik.hr.

Po završetku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Grad Šibenik će izraditi i objaviti na svojoj internetskoj stranici izvješće o savjetovanju s javnošću, zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. Anonimni, uvredljivi i irelevantni komentari se neće objaviti.

Javni poziv se planira objaviti do kraja svibnja, javljaju iz Grada Šibenika

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.