>
  1 min. čitanja

Obiteljski odmor s Jadrolinijom

Obiteljski odmor s Jadrolinijom
Foto: Jadrolinija

Putujete s djecom i tražite ugodan i brz prijevoz do otoka? Uz posebne first minute akcijske cijene od 50% popusta za djecu od 3 do 12 godina na našoj brzobrodskoj liniji Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split obiteljski će odmor biti još opušteniji!

Akcija je aktivna do 30. lipnja, a vrijedi za bilo koji polazak u periodu održavanja linije. Provjerite red plovidbe, odaberite svoju destinaciju i darujte svojoj obitelji odmor s Jadrolinijom! 

Ova je linija idealna za kratke i brze izlete, upotpunjavanje vašeg plana otkrivanja jadranske obale tijekom odmora, upoznavanje više destinacija s manje vožnje i gubitka dragocjenog vremena namijenjenog odmaranju.

Krojena prema mjeri putnika, ova vam linija omogućuje zakoračiti korčulanskim ulicama, upijati sunce na Hvaru ili pak stvoriti nezaboravne uspomene na plaži Zlatni rat. 

Još jedna prednost linije Dubrovnik - Korčula - Hvar - Bol - Split svakako je katamaran Jelena, jedan od ponosa Jadrolinijine bijele flote. Moderan i brzi katamaran omogućuje da odmor zaista započne na brodu - s dovoljno prostora za vaše mališane, grickalice i sokove iz dostupnog kafića i brzu plovidbu. 

Ni jednim drugim prijevoznim sredstvom ne možete doživjeti ovakvo iskustvo što čini ovu liniju - pravim odabirom!

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.