1 min. čitanja

Obavijest stanovnicima Rijeke: Izmještanje avionske bombe s gradilišta

Obavijest stanovnicima Rijeke: Izmještanje avionske bombe s gradilišta
Foto: MUP

RIJEKA - Pozivaju se stanovnici navedenih ulica da se pridržavaju uputa policije te da od 5 sati ne izlaze iz svojih domova, ne zadržavaju se na otvorenom i uz staklene površine.

Sutra, 23. ožujka počevši od 5 sati policijski službenici poduzimat će mjere i radnje radi izmještanja avionske bombe, pronađene prije nekoliko dana na gradilištu u Zvonimirovoj ulici u Rijeci.

Pozivaju se stanovnici Bračke ulice, kućnih brojeva južno od Zvonimirove, zatim Zvonimirove ulice kućni brojevi 1/1, 24, 26, 28, 30 i 32, Mirka Čurbega 3/1 ,3/2, 3/3 i 3/4 , da se pridržavaju uputa policije te da od 5 sati pa do izmještanja bombe s gradilišta, ne izlaze iz svojih domova i ne zadržavaju se na otvorenom.

Isto tako, savjetujemo da prozorska krila ili vrata sa staklenim površinama ostave otvorena i spuste rolete te da ne budu u blizini ostakljenih površina, poziva policija.

Promet Zvonimirovom ulicom u oba smjera bit će obustavljen od 5 sati, odnosno od izmještanja avionske bombe s gradilišta i polaska ka mjestu uništenja.

Procjena je da će obustava prometa  trajati 15-ak minuta.

Do mjesta neutralizacije, opasni teret će se kretati uz pratnju policije, trasom: Zvonimirova ulica – Rujevica –Viškovo – Grobnik.

Upozoravamo građane da se ne zadržavaju na navedenoj trasi te da sve do prolaska opasnog tereta, poštuju upute policijskih službenika, javljaju iz policije.

Isto tako, upozoravaju se građani da se tijekom sutrašnjeg dana ne zadržavaju na području Kamenjaka, gdje će pronađena avionska bomba biti neutralizirana, uz poštovanje svih pravila struke.

Osim policijskih službenika, u provedbu ovih aktivnosti uključeni su djelatnici JVP Rijeka i Zavoda za hitnu medicinu PGŽ-a.

Građani će o svim važnim informacijama biti pravovremeno obaviješteni.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.