1 min. čitanja

Nordijsko hodanje u Kostreni postalo je pravi hit

Nordijsko hodanje u Kostreni postalo je pravi hit
Foto: TZO Kostrena

Prekrasno proljetno vrijeme i odličan program privukli su preko 60 hodača iz cijele regije koji su uživali u ljepotama Kostrene, spojivši uživanje s aktivnim boravkom u prirodi.

U sklopu programa pod nazivom "Korakom do zdravlja" – nordijsko hodanje i pješačenje stazama Kostrene, hodači predvođeni stručnim vodičima prvo su na Žurkovu odradili vježbe zagrijavanja, a potom krenuli na pohod Stazom Počivala, posebnom stazom kojom se spajaju jedinstvena mjesta na kojima su nekad odmarale žene koje su nosile teški teret na leđima te koja je TZO Kostrena posebno obilježila i povezala u čast svim tim jakim ženama. 

Hodači su se kretali rutom Žurkovo (JK Galeb) – hotel Lucija Kostrena – crkva sv. Lucija – Stipići – Put mora – Žurkovo te stazu savladali u dva sata hoda.

Program "Korakom do zdravlja" – nordijsko hodanje i pješačenje stazama Kostrene nastavak je tradicionalne i odlične višegodišnje suradnje TZO Kostrena te KŠR Gorovo i Nordic Walking Team-a Opatija, a nastavit će se i naredne nedjelje kada će hodači imati priliku posjetiti sjajnu Kuću kostrenskih pomoraca te tako još više naučiti o tradiciji Kostrene koja ima itekako puno za pokazati, prenosi Radio Rijeka.

Hodači su se kretali rutom Žurkovo (JK Galeb) – hotel Lucija Kostrena – crkva sv. Lucija – Stipići – Put mora – Žurkovo , Foto: -/TZO Kostrena
Foto: TZO Kostrena

I.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.