1 min. čitanja

Netko na Pagu svakodnevno uništava dječja igrališta: “To što rade, nije normalno!”

Netko na Pagu svakodnevno uništava dječja igrališta: “To što rade, nije normalno!”
Foto: Pexels

PAG – Na sjednici Gradskog vijeća Grada Paga povela se rasprava o stanju i održavanju dječjih igrališta. Naime HDZ-ov vijećnik Branimir Paro Vidolinpitao je što je s dječjim igralištima na Katinama i u parku na Goliji, javlja Radio Pag.

– Zanima me što je s tim dječjim igralištima, jer je na njima dosta toga razbijeno – rekao je vijećnik Paro Vidolin.

Dario Šupraha iz tvrtke Pag II d.o.o. je odgovorio kako se dječja igrališta stalno devastiraju i kako je to veliki problem.

– S dječjim igralištima imamo strašnih problema, s tim su upoznati i gradonačelnik i komunalno redarstvo. Na igralištima se skidaju inoks vijci za ograde i do sada smo ih promijenili oko tri stotine. Skidaju se i učvršćivači za ljuljačke i drugo. Doslovno svaki dan radimo popravke na nekom dječjem igralištu. To što se događa na dječjim igralištima nije normalno i ništa se neće riješiti bez kamera. Mi jedan dan popravimo, a drugi dan je to sve rastureno i dok netko ne dobije po džepu neće se ništa promijeniti –  rekao je Šupraha.

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je rekao kako se problem svakodnevne devastacije dječjih igrališta hitno mora riješiti.

– Devastacija dječjih igrališta je veliki problem, a najviše se toga uništava preko noći. Nabavili smo dosta opreme za dječja igrališta i nije to problem montirati i postaviti kako bi na dječjim igralištima bilo više sadržaja i opreme. Međutim, zbog ovih problema s uništavanjem igrališta, to za sada stoji u skladištu. Nema smisla montirati i postavljati novu opremu na dječjim igralištima prije nego postavimo kamere – rekao je gradonačelnik Fabijanić.

Josip Portada

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.