1 min. čitanja

Nastavljaju se natječaji za tri državne trajektne linije

Nastavljaju se natječaji za tri državne trajektne linije
Foto: Milo Sršen / Facebook

Agencija za obalni linijski promet je objavila da nastavljaju s natječajima za odabir brodara koji će pružati javnu uslugu javnog obalnog linijskog pomorskog prijevoza na državnim trajektnim linijama 338 Lopar – Valbiska i obratno, 532 Šibenik – (Zlarin – Obonjan – Kaprije) – Žirje i obratno te 831 Suđurađ – (Lopud) – Dubrovnik i obratno.

Podsjetimo, natječaji su zaustavljeni nakon jer je u svakom od postupaka na dokumentaciju o nabavi izjavljena žalba Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave.

Novi rok za dostavu ponuda je 13. siječnja 2021. godine po lokalnom vremenu navedenom u svakoj Obavijesti o izmjenama ili dodatnim informacijama.

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave je dana 18. prosinca 2020. godine na svojim službenim stranicama objavila rješenja donesena povodom žalbi izjavljenih na dokumentaciju o nabavi u svakom od postupaka. Žalbe su odbijene kao neosnovane, čime su stvoreni uvjeti za nastavak postupaka.

Obavijesti o izmjenama ili dodatnim informacijama (Ispravak) objavljene su dana 24. prosinca 2020. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave Republike Hrvatske, u dijelu “Objave javne nabave”.

Stručno povjerenstvo će prispjele ponude otvoriti 13. siječnja 2021. godine po isteku roka za dostavu ponuda navedenog u svakoj obavijesti, u prostorijama Agencije za obalni linijski pomorski promet, Ulica grada Antofagaste 6, 21000 Split. Rok za donošenje odluke o odabiru je 30 dana od isteka roka za dostavu ponuda.

Iz Agencije napominju ponuditeljima da se ponude moraju podnijeti isključivo elektronički u Elektronički oglasnik javne nabave RH dostupan OVDJE, a potrebnu dokumentaciju na sljedećim poveznicama:

Linija 338 Lopar-Valbiska i obratno

Linija 532 Šibenik – (Zlarin – Obonjan – Kaprije) – Žirje i obratno

Linija 831 Suđurađ – (Lopud) – Dubrovnik i obratno

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog žalbi zaustavljeni natječaji za tri državne trajektne linije
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.